Johnny Hoogerland a avut nevoie de 33 de puncte de sutură după accidentul din Turul Franţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciclistul olandez al echipei Vacansoleil, Johnny Hoogerland, a avut nevoie de 33 de puncte de sutură, după ce a căzut, duminică, în etapa a IX-a a Turului Franţei, au anunţat oficialii formaţiei sale.

Hoogerland, care a preluat tricoul alb cu buline roşii al celui mai bun căţărător, a ajuns la spitalul din Saint-Flour după ceremonia de final a etapei, el suferind numeroase răni pe corp în urma căzăturii.

În etapa de duminică, o maşină a televiziunii franceze a încercat să-i depăşească pe cei cinci rutieri evadaţi din pluton, dar l-a acroşat pe spaniolul Juan Antonio Flecha, care l-a angrenat în cădere şi pe Hoogerland, olandezul fiind proiectat într-un gard de sârmă ghimpată.

France Televisions a prezentat, duminică, "toate scuzele" cicliştilor pentru accidentul produs de vehiculul de asistenţă tehnică.

Directorul Turului Franţei, Christian Prudhomme, care la rândul său şi-a cerut scuze cicliştuilor şi echipelor, a anunţat, luni, că maşina care a produs incidentul din etapa a IX-a a fost exclusă din caravană.

Hoogerland şi Flecha au terminat etapa la 16 minute de învingător, spaniolul Luis Leon Sanchez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite