Tiger Wods a fost lăsat de izbelişte şi de General Motors

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiger Woods pierde bani pe bandă rulantă
Tiger Woods pierde bani pe bandă rulantă

Constructorul american de automobile General Motors (GM) a anunţat că va pune capăt parteneriatului său cu celebrul jucător de golf Tiger Woods, victimă a unei furtuni mediatice după aflarea informaţiilor cu privire la infidelitatea sa conjugală. Astfel, Tiger Woods nu va mai fi imaginea GM şi nu va mai putea conduce gratuit automobilele fabricate de această companie, informează Agerpres.

Un purtător de cuvânt al GM a indicat faptul că un prim parteneriat cu starul din lumea golfului, prin care Tiger Woods era autorizat să conducă în mod gratuit automobile marca Buick, a încetat în decembrie 2008. Cel de-al doilea parteneriat, care îi permitea sportivului să conducă maşini fabricate de GM a fost încheiat unilateral, din cauza scandalului mediatic în care este implicată vedeta.

O altă companie americană, AT&T, a renunţat de asemenea la contractul publicitar încheiat cu Tiger Woods la sfârşitul anului trecut, imediat după izbucnirea scandalului în care acesta este implicat.

Alţi sponsori, printre care marca elveţiană de ceasuri Tag Heuer şi Gillette, au anunţat reducerea nivelului folosirii imaginii jucătorului de golf în scopuri publicitare.

În schimb, sponsori precum Nike sau producătorul de jocuri video Electronic Arts (EA) au anunţat că îl susţin necondiţionat pe Woods.

Jucătorul de golf şi-a întrerupt cariera în luna decembrie, pentru a se dedica familiei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite