Tiger Woods sin nou acasă, alături de copii lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiger Woods şi Elin Nordegren, în zilele lor bune
Tiger Woods şi Elin Nordegren, în zilele lor bune

Jucătorul de golf Tiger Woods a părăsit clinica specializată în dependenţa de sex, din oraşul american Hattiesburg (Mississippi), unde fusese internat în luna ianuarie. El a fost aşteptat de către soţia sa care l-a dus acasă la cei doi coopii ai lor, informează site-ul radaronline.com.

Ajutaţi de câteva gărzi de corp, soţii Woods au părăsit clinica cu destinaţia "acasă", unde îi aştepta cei doi copii ai lor, fetiţa Sam, în vârstă de doi ani şi fiul lor Charlie, care luni va împlini un anişor.

Elin şi Tiger au petrecut în ultima perioadă foarte mult timp separaţi, pentru a încerca să-şi salveze căsnicia. Tot pentru acesată cauză, fostul fotomodel a participat chiar şi la şedinţele de terapie ale soţului său, deşi nu mai poartă de mult verigheta pe deget.

Jucătorul de golf, care este acuzat că ar fi avut 12 amante, ar fi recunoscut că a avut trei relaţii extraconjugale, cu Rachel Uchitel (34 de ani), cu Jaimee Grubbs (26 de ani) şi cu o altă femeie.

După un scandal mediatic în care numele celui mai bine plătit sportiv din lume a fost asociat cu numeroase presupuse amante, Tiger Woods a recunoscut, în decembrie, că i-a fost infidel soţiei şi că a decis să-şi întrerupă cariera pe o perioadă nedeterminată, pentru a se dedica familiei.Totuşi el ar fi declarat apropiaţilor că se va întoarce pe teren chiar în această primăvară.

Tiger Woods este căsătorit de cinci ani cu fostul model suedez Elin Nordegren.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite