Echipa masculină a României va juca pentru locurile 13-24 la CM de tenis de masă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mai buni sportivi
Cei mai buni sportivi

Echipa masculină de tenis de masă a României a pierdut al patrulea meci consecutiv, scor 1-3, cu Cehia, în grupa B a primei divizii, şi va evolua în turneul pentru clasarea pe locurile 13-24 la Campionatul Mondial care se desfăşoară la Moscova.

Echipa României, formată din Adrian Crişan, Constantin Cioti şi Ovidiu Ionescu, pierduse şi primele trei partide din faza grupelor, cu Taiwan (scor 1-3), Coreea de Sud (1-3) şi Ucraina (2-3).

România mai are de disputat o singură partidă în faza grupelor, împotriva Suediei, echipă clasată pe locul al doilea în grupa B. Meciul va avea loc astăzi, de la ora 18.30.

Doar echipele clasate pe primul loc în fiecare din cele patru grupe vor obţine calificarea în sferturile de finală, în vreme ce reprezentativele care vor ocupa locul al doilea şi al treilea vor urma să joace un baraj.

La competiţia feminină, România a fost învinsă, miercuri, de Japonia, scor 3-0, însă păstrează încă şanse de calificare în barajul pentru sferturile de finală. După primele patru partide disputate, tricolorele se clasează pe locul al treilea.

Astfel,Daniela Dodean, Elizabeta Samara şi Bernadette Szocs au două victorii, cu Slovacia (3-0) şi cu Belarus (3-0), pierzând cu Taiwan (1-3) şi cu Japonia (0-3)şi mai au un meci cu Rusia.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite