Hănescu a capotat în fața ”bombardierului” Roddick

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Hănescu nu a avut replică în fața serviciului ucigător al lui Andy Roddick, cap de serie numărul opt și a pierdut în trei seturi, scor 4-6, 3-6, 4-6, oprindu-se în turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Hănescu a avut o singură șansă de break, în setul al treilea, pe care însă nu a transformat-o, iar în rest a cedat game după game pe serviciul adversarului. Meciul a avut o serie de puncte extrem de spectaculoase, Hănescu dovedind că îi poate ține piept lui Roddick pe schimburi mai lungi de mingi, multe dintre ele câștigate după lovituri superbe.

Însă americanul a servit aproape perfect, s-a deplasat excelent în teren și a fost extrem de eficient, reușind doar patru break-uri de-a lungul meciului, exact atunci când avea nevoie. De altfel Roddick a încheiat și meciul pe serviciul lui Hănescu.

Victor a trecut prin momente dificile în primul set, când a avut nevoie de intervenția medicului după o accidentare la degetul mare al mâinii drepte. Hăne a venit la fileu și a încercat să salveze un passing trimis de Roddick, însă a alunecat și, în cădere, și-a prins degetul mare sub rachetă. Accidentarea nu a fost atât de serioasă pe cât părea inițial, cu toate că Hănescu a stat în permanență cu mâna pe o pungă de gheață în pauzele meciului și a mai solicitat încă o dată o scurtă intervenție a medicului în setul doi.

Hănescu va fi recompensat cu 20.125 de lire sterline și cu 45 de puncte ATP pentru accederea în turul doi.

Partida dintre Alexandra Dulgheru și Svetlana Kuznețova, din turul al doilea, care trebuia să se dispute miercuri, va avea loc joi, de la ora 14, pe terenul 18. Tot joi, pe terenul al doilea, tot de la ora 14.00, Simona Halep o întâlnește pe Serena Williams, cap de serie numărul 7.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite