Soderling și Murray deschid balul la Turneul Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suedezul Robin Soderling, numărul patru mondial și britanicul Andy Murray, aflat pe locul cinci, vor disputa primul meci de la Turneul Campionilor la tenis care debutează astăzi la Londra. Partida face parte din grupa B, la fel ca și al doilea meci al zilei, cel dintre Roger Federer (nr. 2) și David Ferrer (7).

Cu doar o săptămână în urmă, Murray era cel care ocupa locul al patrulea în ierarhia ATP, însă victoria lui Soderling din Mastersul de la Paris l-a propulsat pe sudez peste adversarul său de astăzi. Scorul întâlnirilor directe dintre cei doi este egal, 2-2, dar Soderling s-a impus în ultimele două partide, cea din 2006 de la Mephis și cea din acest an din Mastersul de la Indian Wells, ambele victorii venind după doar două seturi.

Partida dintre Robin Soderling și Andy Murray este în direct la sport.ro, de la ora 16.00.

Cvadruplu câștigător al Turneului Campionilor, Roger Federer își începe ascensiunea către titlul cu numărul cinci în fața lui David Ferrer, în fața căruia a câștigat toate cele zece întâlniri directe de până acum. După ce primele șase întâlniri s-au încheiat fără ca spaniolul să câștige vreun set, acesta a reușit să-și adjudece câte un set în trei dintre ultimele patru dueluri directe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite