Federer eliminat de Tsonga, după ce a condus cu 2-0 la seturi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul francez Jo-Wilfried Tsonga, locul 19 ATP şi cap de serie numărul 12, l-a învins, miercuri, cu scorul 3-6, 6-7 (3), 6-4, 6-4, 6-4, pe elveţianul Roger Federer, numărul 3 ATP şi al treilea favorit, într-un meci din cadrul semifinalelor turneului de la Wimbledon

Partida a durat trei ore şi opt minute. Francezul a reuşit prin calificarea în semifinale cel mai bun rezultat din cariera sa la Wimbledon.

Federer, finalist anul acesta la Roland Garros, a câştigat de şase ori turneul de la Wimbledon, el reuşind să obţină ultimul trofeu pe iarba londoneză în 2009. Anul trecut, Federer a ajuns tot în faza sferturilor de finală.

În semifinale, Tsonga va juca împotriva favoritului 2, sârbul Novak Djokovici, care l-a eliminat, tot miercuri, pe australianul Bernard Tomici, 18 ani, ce a reuşit la Wimbledon cea mai bună performanţă din cariera sa.

În celelalte două partide din sferturi se întâlnesc spaniolul Rafael Nadal şi americanul Mardy Fish, respectiv britanicul Andy Murray şi spaniolul Feliciano Lopez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite