Fraţii Bryan au obţinut 10 titluri din 10 finale jucate, la 10.10.2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni jucători de tenis din lume la dublu, fraţii Bob şi Mike Bryan, au câştigat la 10.10.2010, al 10-lea titlu din acest an din cele 10 finale jucate. Ultimul a fost la Beijing, americanii învingându-i în finală pe Mariusz Fyrstenberg şi Marcin Matkowski, cu 6-1, 7-6(5).

Aflaţi pe primul loc în clasamentul ATP, americanii deţin recordul celor mai multe trofee obţinute la perechi, 64 până în acest moment.

„Numerele au fost generoase cu noi anul acesta. Să câştigi al zecelea titlu la 10.10.2010 este o nebunie. Am fost puţin îngrijorat la începutul finalei de azi, dar am reuşit", au spus fraţii Bryan, după titlul de la Beijing, al patrulea consecutiv după Toronto, Cincinnati şi US Open.

Ajunşi la 18 victorii la rând, Bob şi Mike speră să o ţină tot aşa până la finalul sezonului. Ei visează să câştige pentru a doua oară consecutiv şi Turneul Campionilor de la Londra, unde sunt deja calificaţi.

„Avem 10 victorii din 10 finale. Niciodată nu am fost perfecţi, aşa că suntem foarte fericiţi. Săptămâna viitoare mergem în Shanghai şi sperăm să câştigăm şi acolo. Mai avem patru turnee până la finalul sezonului şi sperăm să punem stăpânire mult timp de acum încolo pe prima poziţie a clasamentului", a spus Mike Bryan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite