Tenis: Muster, la 42 de ani, din nou în ATP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul austriac de tenis Thomas Muster, fost numărul 1 mondial, ar putea reveni în circuitul ATP la vârsta de 42 de ani. Muster a punctat din nou în clasamentul mondial, după ce a participat la câteva turnee challenger.

Austriacul este poziţionat pe locul 988 în ierarhia dată publicităţii la începutul acestei săptămâni şi a obţinut în acest an o singură victorie la cele cinci turnee challenger la care a fost prezent.

Muster a primit un wild-card din partea organizatorilor Bank Austria Tennis Trophy din Viena, care se va desfăşura între 23 şi 31 octombrie, însă nu a confirmat încă dacă va participa. Austriacul, care a câştigat peste 12 milioane de dolari în carieră, a jucat ultimul său turneu ATP în 1999.

Specialist al zgurei, Muster a câştigat Open România în 1995, anul în care a avut cel mai mare succes în circuitul ATP, cucerind singurul trofeu de Grand Slam din carieră, cel de la Roland Garros. Fostul număr 1 mondial, în 1996, şi-a început cariera profesionistă acum un sfert de secol şi a câştigat în carieră 44 de turnee ATP, ultimul în 1997, Mastersul de la Miami.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite