Dulgheru, eliminată în turul trei la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Dulgheru, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 31, a ratat, sâmbătă, calificarea în optimile de finală la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Update 20.00: Dulgheru nu a rezistat în faţa estoniencei Kaia Kanepi, locul 80 WTA şi a pierdut cu scorul de 6-1, 6-2.Alexandra va primi un cec în valoare de 31.250 de lire sterline pentru prezenţa în turul trei

Update 19.30: Început cu întârziere, meciul dintre Alexandra Dulgheru şi Kaia Kanepi şi-a consumat deja primul set. Din păcate pentru Alexandra, Kanepi şi l-a adjudecat cu un demoralizator 6-1.

Update 17.15 Startul meciului Dulgheru - Kanepi s-a amânat după ce disputa dintre francezul Jeremy Chardy şi favoritul numărul 9, spaniolul David Ferrer s-a decis în setul decisiv. Ferrer a condus cu 2-0 la seturi şi părea a avea o misiune uşoară. Dar a fost egalat la seturi, ieşind în cele din urmă învingător după trei ore şi trei minute, scor 7-5, 6-3, 4-6, 3-6, 7-5. Urmează pe terenul numărul 12 partida din turul 3 feminin dintre Flavia Penetta (cap de serie numărul 10) şi Klara Zakopalova din Cehia. Abia apoi urmează meciul Alexandrei Dulgheru

Update 16.50: Monica Niculescu a fost eliminată din turneul de dublu feminin. Perechea Niculescu-Peer a fost învinsă de către Vania King (SUA) / Yaroslava Shvedova (KAZ), scor 6-0, 3-6, 6-2.

Kanepi, numărul 80 mondial, este cea care a eliminat-o în turul al doilea pe Edina Gallovits. Estonianca a început în forţă ediţia 2010 a Wimbledonului eliminând-o în doar două seturi pe favorita numărul şase, Samantha Stosur din Australia. Kanepi este o adevărată forţă a naturii, la 1.80 şi 74 de kilograme, posesoare a unor lovituri năprasnice de dreapta.

Dulgheru a avut până acum un parcus destul de uşor la Wimbledon. A pierdut un set la tie-break în faţa veteranei din Japonia, Kimiko Date, dar le-a câştigat pe celelalte două 6-2, 6-1, în primul tur. Apoi a spulberat-o, 6-2, 6-0 pe italianca Romina Oprandi. Dulgheru este la prima ei apariţie pe iarba londoneză.

Tot astăzi Monica Niculescu va lupta pe două fronturi: la dublu feminin şi la dublu mixt, acolo unde face pereche cu un alt român, Horia Tecău.

Niculescu joacă alături de Shahar Peer la dublu feminin, perechea fiind favorită numărul 14, şi va juca astăzi cu Vania King (SUA) / Yaroslava Shvedova (KAZ). La mixt Niculescu / Tecău se întâlnesc cu Rennae Stubs (AUS) / Macello Melo (BRA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite