Păţaniile lui Dmitri Tursunov de la Sibiu la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dmitri Tursunov a declarat că cheltuieşte pe drumuri în fiecare an aproape 200.000 de euro
Dmitri Tursunov a declarat că cheltuieşte pe drumuri în fiecare an aproape 200.000 de euro

Unul dintre oamenii de bază ai echipei Davis din Rusia, Dmitri Tursunov, a făcut o scurtă evaluare a drumurilor pe care le-a făcut anul trecut pentru a ajunge la turnee.

Unul memorabil pentru jucătorul rus a fost acela pe care l-a făcut de la Sibiu, unde a jucat în Cupa Davis, împotriva României, până la turneul de la Indian Wells în America.

"Eu şi preparatorul meu, Jason Stacy am plecat cu un minivan din Sibiu spre capitala României, Bucureşti, pentru a ajunge la aeroport. Însă, şoferul nu ştia nici ruseşte, nici engleză, aşa că ne-am rătăcit. Am ajuns cu întârziere, cu chiu cu vai la aeroport şi am luat un avion de noapte spre Frankfurt, în Germania. A trebuit să aşteptăm şi acolo câteva ore bune până la următorul zbor, care a durat nu mai puţin de 11 ore până în Los Angeles. Nici aici nu am avut noroc deoarece am fost oprit că nu ştiu ce probleme cu viza mea. Am mai pierdut şi prin aeroport alte câteva ore bune. ne-am gândit apoi că cel mai bine ar fi să închiriem o maşină, ceea ce am şi făcut. Şi stupoare. Am rămas blocaţi în traficul din LA, mai mult decât îţi poţi imagina. Într-un final am ajuns şi la turneul din Indian Wells, unde mă aştepta o primă rundă cu nimeni altul decât Rafael Nadal. Nefiind dormit de două zile, bineînţeles că am pierdut", povesteşte Tursunov una dintre păţaniile sale de călătorie de anul trecut, într-una din publicaţiile californiene.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite