Nadal e în semifinale la Turneul Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafael Nadal
Rafael Nadal

Rafael Nadal l-a învins cu 7-6, 6-1 pe cehul Thomas Berdych și s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor care are loc la Londra. Novak Djokovic și Andy Roddick luptă pentru un loc în semifinale în această seară, americanul având o singură șansă de a trece mai departe, o victorie în două seturi.

Nadal va încheia grupa A pe primul loc, indiferent de rezultatul ultimului meci din grupe, cel dintre Novak Djokovic și Andy Roddick. Spaniolul îl va întâlni în semifinalele competiției pe britanicul Andy Murray, clasat pe locul al doilea în grupa B.

Thomas Berdych rămâne cu o singură victorie la Turneul Campionilor, cea din partida cu Andy Roddick și adună 19 seturi consecutive pierdute în fața lui Rafael Nadal. Cehul nu a rezistat decât un singur set, până la 6-6, Nadal impunându-se fără probleme la tie-break. O greșeală a arbitrului de scaun l-a înfuriat pe spaniol în finalul primului set și, motivat parcă suplimentar după parlamentările cu oficialul, a măturat pe jos cu Berdych.

După ce în 2009 a pierdut toate cele trei meciuri din grupe la Turneul Campionilor, fiind cel mai slab jucător de la marea finală ATP, acum Nadal este favorit pentru calificarea în finală înaintea meciului cu Murray. Britanicul a declarat că nu are șanse prea mari în fața actualului număr 1 mondial.

Roddick are doar șansa victoriei în 2 seturi

Novak Djokovic și Andy Roddick luptă pentru un loc în semifinale în această seară, de la ora 22.00. Meciul este în direct pe sport.ro. Roddick are o singură variantă de a se califica în semifinale, o victorie în două seturi asupra lui Djokivic. Sârbul este calificat cu o victorie, dar avansează în penultimul act și dacă pierde în trei seturi la Roddick.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite