Sorana Cîrstea: “Nu mă sună băieţii. De obicei am telefonul închis”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai bună jucătoare de tenis a momentului din România, Sorana Cîrstea n-are timp de altceva decât de tenis. "Nu mă sună băieţii. De obicei am telefonul închis", a mărturisit aceasta pentru Sport.ro.

Aflată pentru mai multe săptămâni în ţară pentru a se recupera, Sorana Cîrstea este tot cu gândul la tenis şi citeşte ziarele de sport şi nu numai. "Îmi este foarte dor de terenul de tenis şi abia aştept să revin".

Ea a vorbit despre accidentarea sa, dar şi despre amenzile pe care un jucător le ia dacă nu se prezintă la un turneu.

"Amenzile sunt foarte mari în tenis dacă ai anunţat că participi la un turneu şi apoi spui că nu mai poţi veni. Depinde de importanţa turneului. La un turneu cu premii totale de 200.000 de euro amenzile sunt mai mici însă la un turneu foarte important amenzile sunt foarte mari. De exemplu, după US Open nu am putut participa la un turneu în Chinaşi a trebuit să plătesc 2.000 de euro", a mai spus Sorana, care a renunţat şi la superstiţii.

"Nu mai am atât de multe superstiţii. Îmi consumam prea mult energia. Ce superstiţii aveam? Băteam mingea de un anumit număr de ori înainte să servesc, mâncam anumite lucruri de diminieaţa".

Sorana mai vorbeşte şi despre viaţa strict din turnee, despre viaţa de dincolo de teren. "În tenis sunt foarte mulţi bani şi organizatorii încearcă să profite cât mai mult de jucători. În afară de meciuri mai avem şi alte evenimente obligatorii, interviuri, să promovezi ceva, să participi la diferite festivaluri despre care lumea nu ştie. Este obositor, dar trebuie să faci publicitate şi turneului".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite