Sorana Cîrstea eliminată de Flavia Pennetta 1-6, 6-1, 1-6

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România, Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur al turneului de la Madrid de către italianca Flavia Pennetta. Cîrstea va juca astăzi la Madrid şi în proba de dublualături de chinezoaica Shuai Peng. Cele două vor juca în primul tur împotriva perechii Alicja Rosolska (Polonia)/Ioroslava Shvedova (Kazakhstan).

Cîrstea va primi un cec în valoare de 7825 de euro pentru prezenţa sa în primul tur de la Madrid şi va acumula încă 5 puncte în clasamentul WTA.

Iată cum a decurs întâlnirea cu italianca Flavia Pennetta:

Setul 3: 1-6 Sorana a avut o cădere inexplicabilă în setul trei şi a cedat cu acelaşi scor ca în primul set.

Pennetta a profitat de fiecare şansă pe care i-a oferit-o Sorana şi serveşte pentru meci

Sorana Cîrstea nu-şi mai găseşte ritmul din setul al doilea şi cedează game-ul al treilea.

Pennetta a deschis setul decisiv cu un game la 15. Italianca s-a desprins apoi la 2-0 după ce Sorana a ratat o minge de game pe propriul serviciu.

Setul 2: 6-1 Sorana a arătat o cu totul altă faţă, mult mai sigură şi încrezătoare în lovituri, şi după o singură minge de set irosită în game-ul şapte, s-a impus în cele din urmă în setul doi şi a egalat disputa.

Sorana joacă magnific, conduce cu 5-1 şi serveşte pentru set.

Loviturile româncei sunt din ce în ce mai precise, are deja 25 de puncte câştigătoare în setul al doilea şi conduce cu 4-1.

După ce a cedat o dată pe serviciul adversarei, Sorana a revenit şi a mai reuşit un break.

Sorana a început excelent setul al doilea, reuşind un break în game-ul doi.

Setul 1: 1-6

După Pennetta şi Cîrstea şi-au câştigat fără probleme primele servicii, italianca a zburdat pe teren şi a reuşit să se impună lejer în primul set. Deşi a avut un procentaj mult mai bun la primul serviciu, 71 la sută faţă de 52 la sută, jucătoarea din România a greşit multe mingi şi a cedat treptat terenul în faţa adversarei.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit în partidele oficiale o songură dată, în 2008, la New Haven, când românca s-a impus în trei seturi.

După o partidă de respiro, Sorana va evolua astăzi şi la dublu. După ce la sfârşitul săptămânii trecute şi-a adjudecat al treilea titlu WTA la dublu din carieră, la Estoril (Portugalia), alături de Anabel Medina, Sorana va face pereche la Mastersul de la Madrid cu chinezoaica Shuai Peng. Cele două vor juca în primul tur împotriva perechii Alicja Rosolska (Polonia)/Ioroslava Shvedova (Kazakhstan). Dacă vor trece de acestea, Sorana şi Shuai le va întâlni pe surorile Williams.

Pe tabloul principal feminin mai este Alexandra Dulgheru, care ieri a trecut în tutul al doilea, iar la masculin, Victor Hănescu, care mâine va juca în manşa de debut împotriva rusului Igor Andreev.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite