Tenis: Româncele fac ravagii la Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate cele cinci jucătoare române de tenis aflat pe tabloul principal al turneului ITF de la Madrid, dotat cu premii totale de 50.000 de dolari, s-au calificat în optimile de finală.

După Irina Begu şi Elena Bogdan, miercuri a fost rândul Elorei Dabija, Mihaelei Buzărnescu şi Ralucăi Olaru (N. 4). Dabija, venită din calificări, a produs marea surpriză, eliminând-o pe principala favorită, italianca Anna Floris, cu 6-3, 7-5.

Buzărnescu a trecut de junioara Maria-Teresa Torro-Flor (Spania), cu 6-4, 1-6, 6-1, iar în turul secund o va întâlni pe Dabija. Învingătoarea va juca în sferturi cu câştigătoarea partidei dintre Irina Begu (N. 6) şi Anna-Giulia Remondina (Italia).

Raluca Olaru (N. 4) a dispus de Oxana Liubţova (Ucraina), cu 6-2, 7-6 (5), şi o va înfrunta pe Leticia Costas-Moreira (Spania). În alt meci din optimi, Elena Bogdan o va înfrunta pe americanca Julia Cohen (N. 3).

La dublu, Begu şi Bogdan, principalele favorite, s-au calificat în sferturi, graţie succesului cu 6-2, 6-4 în faţa cuplului germano-argentinian Julia Babilon/Paula Ormaechea. Şi Elora Dabija s-a calificat în sferturi alături de Julia Cohen, în urma victoriei cu 7-5, 6-1 în disputa cu favoritele nr. 2, Bianca Boto (Peru)/Cagla Buyukakcay (Turcia).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite