Hănescu provoacă marea surpriză la Stuttgart!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Hănescu l-a eliminat pe francezul Gael Monfils, numărul şapte mondial şi principalul favorit al turneului ATP de la Stuttgart, în chiar primul tur, scor 2-6, 7-6 (6), 6-4.

Pentru Hănescu este cea de-a cincea victorie din carieră împotriva unui jucător aflat printre primii 10 din lume. După un prim set cedat cu uşurinţă, Hănescu a jucat de la egal la egal cu adversarul său în setul al doilea pe care l-a câştigat la tie-break.

Hăne a reuşit un break în debutul setului decisiv şi a reuşit să-şi apere serviciul până la final, cu toate că Monfils a fost foarte aproape să facă un break la scorul de 4-2 pentru român, când a condus cu 30-0. Victor a întors soarta game-ului şi a câştigat serviciul iar apoi, în la scorul de 5-4 în favoarea sa a fructificat chiar prima minge de meci de care a beneficiat.

În turul următor, Hănescu va juca împotriva jucătorului slovac Pavol Cervenak, venit din calificări. Pentru performanţa sa românul are deja asigurat un premiu de 6.595 euro şi va fi răsplătit cu 20 de puncte ATP.

Hănescu a mai reuşit o performanţă notabilă în carieră la turneul de la Suttgart, în 2009, atunci când a ajuns până în finală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite