Simona Halep s-a calificat în turul doi la Poitiers

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a calificat în turul doi al turneului ITF de la Poitiers (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari.

Halep a beneficiat, în runda inaugurală, de abandonul sportivei Mădălina Gojnea, jucătoare venită din calificări, la scorul de 7-6 (7/4), 3-1, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Karolina Sprem (Croaţia), care a trecut, cu scorul de 7-6 (8/6), 6-7 (6/8), 6-4, de Lucie Safarova (Cehia), cap de serie numărul unu.

În proba de dublu de la Poitiers, perechea Simona Halep/Arantxa Rus (România/Olanda) a fost învinsă, în primul tur, cu scorul de 6-3, 6-3, de cuplul Alberta Brianti/Stefanie Voegele (Italia/Elveţia).

Jucătoarea Agnes Szatmari s-a calificat în turul doi al turneului ITF de la Lagos (Nigeria), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Szatmari a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-0, 6-0, pe Adeyinka Elisabeth Thompson (Nigeria), jucătoare venită din calificări, şi va juca, în faza următoare, cu Karolina Nowak (Germania), care a trecut, cu scorul de 6-3, 6-2, de Keren Shlomo (Israel), a şasea favorită a competiţiei.

Sportiva Diana Stomlega, cap de serie numărul 7, s-a calificat în turul doi al turneului ITF de la St.Cugat (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Stomlega a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-0, 6-1, pe Marta Dall'Osso (Italia), jucătoare venită din calificări, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Carolina Prats-Millan (Spania), care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-4, de compatrioata sa Clara Perez-Marcos.

Jucătoarea Raluca-Ioana Olaru, a şasea favorită a competiţiei, a ratat calificarea în turul doi al turneului ITF de la Istanbul (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari. Olaru a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 4-6, 6-1, 6-1, de Magali De Lattre (Portugalia).

Perechea Alexandra Cadanţu/Annalisa Bona (România/Italia) a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ITF de la Cairo (Egipt), dotat cu premii în valoaere totală de 25.000 de dolari. Cadanţu şi Bona nu s-au prezentat la meciul din primul tur, împotriva cuplului Fatma Al Nabhani/Galina Fokina (Oman/Rusia).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite