Tenis: România-Elveţia 1-1 în Fed Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa României de Fed Cup
Echipa României de Fed Cup

România a pierdut primul meci din cadrul Grupei I, zona Eoropa/Africa a Cupei Federaţiei, scor 1-2 cu Elveţia. Singurul punct al formaţiei noastre a fost adus la simplu de Alexandra Dulgheru, care a învins-o pe Patty Schneider. Raluca Olaru a pierdut la simplu, iar dublul Olaru/Dulgheru a cedat partida de dublu, care a fost decisivă, cu scorul de 6-7, 1-6.

În meciul de dublu al întâlnirii, perechea Simona Halep/Ioana Raluca Olaru a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 7-6 (4), 6-1, de cuplul Patty Schnyder/Amra Sadikovic. Perechea română de dublu a fost schimbată în ultima clipă, după ce Irina Spârlea, căpitanul nejucător, a decis să o înlocuiască pe Alexandra Dulgheru cu Simona Halep, după ce Dulgheru jucase trei seturi în meciul cu Patty Schneider.

Alexandra Dulgheru (20 de ani, numărul 54 WTA) egalase situaţia, 1-1, după ce a învins-o, cu scorul de 3-6, 7-6, 6-0, pe Patty Schnyder (31 de ani, numărul 44 WTA).

În primul meci al zilei Ioana Raluca Olaru a fost învinsă, cu scorul de 6-7, 7-5, 4-6, de Amra Sadikovic.

Olaru, 20 de ani, clasată pe locul 71 WTA nu şi-a găsit ritmul în faţa unei jucătoare de aceeaşi vârstă, aflate tocmai pe locul 374 în ierarhia mondială feminină.

În cel de-al doilea meci se vor întâlni Alexandra Dulgheru şi Patty Schnyder, iar întâlnirea se va încheia după partida de dublu dintre Olaru/Dulgheru şi Schnyder/Sadikovic.

Ramâi pe adevarul.ro pentru a afla rezultatul meciului cu Elveţia!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite