Cîrstea a învins-o pe campioana de la Roland Garros şi o întâlneşte pe Kuzneţova în turul 2 la Eastbourne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Românca Sorana Cîrstea (57 WTA) a acces în turul doi al turneului de tenis de la Eastbourne, dotat cu premii în valoare de 600.000 de dolari, după ce a învins-o pe campioana en+titre de la Roland Garros, italianca Francesca Schiavone, numărul 6 WTA, cu 7-5, 6-3.

Sorana şi Schiavone s-au mai întâlnit o dată, anul acesta, într-un meci oficial, în prima rundă a turneului de la Dubai, când italianca s-a impus în două seturi, 6-2, 7-5.

Pentru victoria obţinută în faţa favoritei numărul 2 a competiţiei, Cîrstea va primi 8.000 de dolari şi 60 de puncte WTA.

În turul secund, românca- aflată pentru prima dată la competiţia de la Eastbourne- va evolua împotriva învingătoarei partidei dintre rusoaicele Alisa Kleibanova (locul 27 WTA) şi Svetlana Kuzneţova (locul 20 WTA), ultima fiind admisă pe tabloul principal după ce a primit un wild card.

În sezonul trecut de pe iarbă, Sorana a evoluat la s-Hertogenbosch, unde a ajuns până în turul al doilea, iar la Wimbledon a atins runda a treia.

În turul secund, românca va evolua împotriva rusoaicei Svetlana Kuzneţova (locul 20 WTA), admisă pe tabloul principal după ce a primit un wild card, care a trecut, tot marţi, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2, de conaţionala sa Alisa Kleibanova (locul 27 WTA). Cîrstea s-a mai întâlnit de două ori cu jucătoarea rusă, pierzând de fiecare dată: scoruri 6-7 (3), 1-6, în 2008, în turul doi la US Open şi 3-6, 1-6, anul acesta, în primul tur la Roland Garros.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite