CUPA HOPMAN: Hănescu înlocuit de Kohlschreiber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Hănescu s-a accidentat la muşchii aductori
Victor Hănescu s-a accidentat la muşchii aductori

Din cauza accidentării la muşchii aductori, Victor Hănescu nu va juca nici în partida de mâine în compania americanului John Isner. El va fi înlocuit de germanul Phillip Kohlschreiber (27 ATP).

După ce în urmă cu două zile a declarat forfait în meciul cu Tommy Robredo, la scorul de 6-3 pentru iberic, Victor Hănescu se vede nevoit să părăsească competiţia de la Perth (Australia) dedicată echipelor mixte, în urma accidentării la muşchii aductori.

În partida contra Spaniei, Hane a fost înlocuit la dublu mixt de oaspetele Pat Cash, care a intrat pe teren alături de Soarana.

Mâine, cel care îi va ţine locul va fi germanul Phillip Kohlschreiber (27 ATP). El va trebui să facă faţă „uriaşului" american John Isner, Cei doi se întâlnesc pentru prima dată.

La feminin, Sorana va încerca să-şi treacă în dreptul său a doua victorie la Cupa Hopman, în faţa americancei Melanie Oudin (48 WTA). Românca a trecut de australianca Sam Stousur, iar marţi a fost învinsă de iberica Maria Jose Martinez Sanchez. Sorana şi Melanie nu s-au mai întâlnit niciodată până acum.

Ambele la fel de tinere (Sorana 19, Melanie 18 ani) şi ambiţioase, cele două nu vor avea ce pierde, deoarece şansele de calificare sunt nule.

În cealaltă partidei a grupei 1, între Spania şi Australia, calculele sunt mai complexe. În timp ce spaniolii Maria Jose Martinez Sanchez şi Tommy Robredo au nevoie de un set câştigător, australienii Sam Stosur şi Lleyton Hewitt trebuie să câştige la zero.

În partida de simplu masculin se vor întâlni doi veterani ai circuitului, Robredo şi Hewitt aflaţi aici din 1998. Aceasta ar fi a treia lor întâlnire, fiecare trecându-şi câte o victorie.

Vom vedea mâine, la primele ore, care va fi finalista.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite