Cupa Davis: Ungur va debuta cu Nalbandian. Vezi celelalte meciuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Ungur va juca împotriva celui mai bun jucător din lotul Argentinei, David Nalbandian, în primul meci de simplu din întâlnirea Argentina - România, contând pentru turul I al Grupei Mondiale din Cupa Davis.

În al doilea meci de simplu se vor întâlni Juan Monaco şi Victor Hănescu. Primele două partide de simplu vor avea loc vineri, începând cu ora 16.00 (ora României).

"Aş prefera să joc la simplu împotriva lui Juan Monaco şi nu a lui Chela", spunea Victor Hănescu într-un interviu acordat joi jurnaliştilor argentinieni.Juan Ignacio Chela va evolua doar în partida de dublu, din cauza unor probleme medicale, o întindere la muşchii aductori.

La dublu, sâmbătă, de la ora 17.00, Chela şi Eduardo Schwank se vor întâlni cu dublul Victor Hănescu/Horia Tecău.

În ultima zi, Victor Hănescu va juca cu David Nalbandian iar Adrian Ungur cu Juan Monaco, prima partidă urmând să înceapă la ora 16.00.

Toate meciurile vor fi transmise în direct de TVR 2.

Atât echipele de dublu, cât şi jucătorii care vor evolua în ultima zi la simplu se pot schimba, în funcţie de rezultatele înregistrate în prima zi. Potrivit noilor reglementări ale ITF, ultimul meci de simplu ar putea fi scos din program, dacă în urma rezultatelor de până atunci se cunoaşte deja echipa calificată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite