Dulgheru, Cîrstea şi Niculescu, pe tabloul principal la Cincinnati

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Dulgheru, acceptată direct, alături de Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu, venite din calificări, vor evoluat pe tabloul principal al turneului US Open Series de la Cincinnati.

Cîrstea s-a calificat pe tabloul principal după ce a trecut de o altă româncă, Simona Halep, cu scorul de 6-4, 6-2. Cîrstea a făcut un adevărat tur de forţă pentru a prinde calificările de la Cincinnati. Vineri a jucat în sferturile de finală la Copenhaga, apoi ar fi trebuit să joace sâmbătă meciul din primul tur al calificărilor la turneul american, cu Daniele Mills. Organizatorii i-au amânat meciul pentru duminică, când a disputat ambele partide din calificări, cea cu Mills şi apoi cea din al doilea tur cu Halep.

Monica Niculescu va fi la rândul său prezentă în primul tur, după ce a trecut în ultima rundă a calificărilor de Yung-Jan Chan din Taiwan. Niculescu nu s-a întrebuinţat prea mult, jucătoarea asiatică abandonând după un prim set câştigat de româncă cu 6-0.

România ar fi putut avea patru jucătoare pe tabloul principal, însă Edina Gallovits a fost învinsă, în primul tur al calificărilor, cu scorul de 6-0, 7-5, de Michaella Krajicek (Olanda).

Iată programul de astăzi al româncelor la Cincinnati:

Simplu:
Monica Niculescu - Sabine Lisicki (Germania, 79 WTA)
Alexandra Dulgheru (26 WTA) - Alisa Kleibanova (Rusia, 28 WTA)

Dublu:
Monica Niculescu/Sania Mirza (India) - Jamie Hampton (SUA)/Melanie Oudin (SUA)
Edina Gallovits/Jill Craybas (SUA) - Julie Coin (Franţa)/Lucie Hradecka (Cehia)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite