Victor Hănescu a pierdut finala de la Casablanca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai bun jucător român de tenis al momentului, Victor Hănescu, a fost învins în finala turneului de la Casablanca, de elveţianul Stanislas Wawrinka, cu 6-2, 6-3. Partida a durat o oră şi 17 minute. Românul a ajuns la finala cu numărul patru, câştigând doar una dintre ele, pe cea de la Gstaad din 2008.

SETUL II

3-6 Chiar dacă a avut două mingi de break, Hănescu nu a reuşit să-şi fructifice game-ul.

3-5 Victor îşi câştigă serviciul şi îşi mai dă o şnsă

2-5 BREAK HANE!!! Sperăm să fie momentul care schimbă soarta meciului. Victor avea nevoie de un astfel de punct!

1-5 break Wawrinka. Îl ajută şi Hănescu cu o dublă greşeală.

1-4 Victor a pierdut ocazia de a face break. Elveţianul a revenit şi a punctat al treilea as în momentul cheie

1-3 break Wawrinka. Mai poare reveni Victor?

1-2 game alb pentru Wawrinka. Elveţian nu iartă nimic şi serveşte al doilea as

1-1 după ce a fost condus cu 15-40, Victor a revenit şi şi-a câştigat serviciul. greu, foarte greu pentru Uriaşul nostru!

0-1 Wawrinka serveşte şi câştigă primul game al celui de-al doilea set. Hane trebuie să iasă din jocul dictat până acum de elveţian

SETUL I

2-6 Wawrinka şi-a adjudecat primul set. Hănescu nu reuşeşte să facă jocul bun de ieri pe care l-a arătat în faţa francezului Serra.

2-5 chiar dacă mai face şi duble greşeli, serviciul  îl salvează pe Wawrinka. Elveţianul mai are un game până să ia primul set.

2-4 Hănescu îşi adjudecă gameul cu un serviciu ireproşabil. Deocamdată doar această lovitură îi merge bine

1-4 în mai puţin de 20 de minute, Wawrinka i-a avantaj considerabil, având un procentaj de 100% din punctele câştigate pe primul serviciu. "Hane" pare a nu se regăsi în jocul agresiv al elveţianului

1-3 pentru elveţian, după ce primele gameuri au mers umăr la umăr. Hănescu a salvat două mingi de break, revenind de la 15-40, însă nu a reuşit să-şi adjudece punctul.

După o întârziere de aproape o oră din cauza condiţiilor meteorologice, Wawrinka are primul serviciu.

Jucătorul român de tenis a avut nevoie de doar o oră şi trei minute pentru a trece de francezul Florent Serra, cu scorul de 6-4, 6-1. Cu un serviciu ireproşabil, cel mai bun tenismen al nostru rămas în activitate, şi-a luat biletul spre finală, acolo unde îl aşteaptă elveţianul Stanislas Wawrinka, favoritul numărul 1 al turneului.

Cei doi s-au mai întâlnit până acum de două ori, ambele victorii fiind de partea românului. Prima dată, în 2004, când Hane s-a impus într-unul din partidele care a contat pentru Cupa Davis în Grupa Mondială, iar al doilea, în 2008, la turneul de la Gstaad, când tenismenul nostru a câştigat titlul.

Românul are asigurat deja 150 de puncte ATP şi 37.900 de dolari.

Hănescu este la a cincea apariţia la Casablanca, după ce în primii trei ani a pierdut în runda inaugurală, iar anul trecut a ajuns până în sferturi unde a fost eliminat de Ferrero.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite