Patru românce în optimile de finală ale turneului de la Esperance

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irina Begu, Elena Bogdan, Mădălina Gojnea şi Mihaela Buzărnescu s-au calificat în optimile de finală ale turneului ITF de la Esperance, Australia, dotat cu premii totale in valoare de 25.000 de dolari.

Irina Begu, a şasea pe lista capilor de serie, a trecut în primul tur, după două seturi, 6-4, 6-4 de australianca Isabella Holland, finalista săptămâna trecută Kalgoorlie. Următoarea adversară a Irinei va fi britanica Lisa Whybourn, o jucătoare venită din calificări.

Elena Bogdan, a şaptea favorită, a avut nevoie de trei seturi pentru a o învinge pe australianca Jessica Moore, scor 7-6(3)/5-7/6-0. În optimile de finală, craioveancă de 18 ani o va înfrunta pe britanica Melanie South.

Mădălina Gojnea nu i-a lăsat decât patru game-uri franţuzoaicei Victoria Larriere, impunându-se în faţa acesteia cu 6-0/6-4. Ploieşteancă se va lupta pentru un loc în sferturile de finală cu australianca Olivia Rogowska, a cincea favorită.

Venită din calificări, Mihaela Buzarnescu a obţinut cea mai clară victorie dintre toate româncele, învingând-o pe japoneza Tomoko Yonemura, a opta favorită, cu 6-2/6-1. Şi în optimi Mihaela va avea o adversară tot din Japonia, Shiho Akita.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite