Sexi-jucătoarele din armata tenisului românesc promovează turneul de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu, Alexandra Cadantu, Ruxandra Dragomir, Alexadnra Dulgheru si Raluca Olaru
Irina Begu, Alexandra Cadantu, Ruxandra Dragomir, Alexadnra Dulgheru si Raluca Olaru

Bucureştiul va fi pentru a doua oară gazda unui turneu important din tenisul feminin. BCR Open Romania, turneul de tenis de 100.000 de euro plus ospitalitate, organizat de Federatia Română de Tenis şi Media Production Group - cea mai importantă clasificare ITF - care se va desfăşura la Arenele BNR din Bucureşti în perioada 14-22 iulie propune şi o abordare inedită. Una care să scoată în evidenţă frumuseţea armatei jucătoar

Irina Begu, Alexadra Cadanţu, Alexandra Dulgheru, Mihaela Buzărnescu, Mădălina Gojnea, Elena Bogdan şi Raluca Olaru (înşiruirea e strict în ordinea locurilor ocupate în ierarhia mondială) au participat la campania de promovare a turneului, o campanie gândită "milităreşte". Pe scurt, fetele au participat în luna decembrie a anului trecut la o sesiune foto ale cărei rezultate au fost arătate abia zilele trecute, şi în care s-a marşat pe ideea armatei româneşti din tenisul mondial.

Accesul la Arenele BNR va fi gratuit pentru elevi şi studenţi (pe baza carnetului de student/ elev), pe toată perioada desfăşurării evenimentului, iar pentru celelalte categorii de public intrarea va fi liberă din sâmbăta calificarilor şi până miercuri, inclusiv.

Pentru celelalte zile, preţurile biletelor vor fi: 10 lei (joi), 20 de lei (vineri), 30 de lei (sâmbătă) şi 40 de lei (duminică). Va exista şi posibilitatea de achiziţionare a unui abonament valabil pe toată durata turneului, la preţul de 75 de lei. Biletele se vor pune în vânzare prin reţeaua Eventim şi la Arenele BNR.

"Dacă anul trecut, conceptul "O nouă atutudine" a adus un val de jucătoare noi care şi-au confirmat valoarea calificându-se în top 100 WTA şi chiar top 50, noul concept, "Tenisul care te cucereşte", prezintă jucătoarele într-o ipostază absolut nouă, fermecatoare şi şarmantă care denotă putere şi in acelaşi timp feminitate, exact ceea ce defineşte tenisul feminin romanesc actual. Imi doresc foarte mult ca trofeul BCR Open Romania 2012 să rămână în ţară şi oricare dintre jucâtoare va câştiga acest trofeu, îl va merita cu siguranţă. Cu foarte multe românce pe tabloul de joc, există şanse reale să se întâmple acest lucru. Aşadar, invit spectatorii în număr cât mai mare la Arenele BNR să urmărească parcursul sportivelor pe care au foarte rar ocazia să le vadă jucând acasă", a declarat Preşedintele FRT, Ruxandra Dragomir.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul: www.bcropen.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite