Chela și Kubot, învingători la dublu la BCR Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perechea Juan Ignacio Chela/Lukasz Kubot (Argentina/Polonia) a câştigat, sâmbătă, finala probei de dublu a turneului BCR Open România, impunându-se în faţa cuplului Marcel Granollers/Santiago Ventura (Spania), cu scorul de 6-2, 5-7, 13-11.

Primul set a început foarte bine pentru Chela şi Kubot, care au câştigat două break-uri, ducând scorul la 4-0. Până la finalul setului, spaniolii nu au reuşit să obţină decât două ghemuri, pe propriul serviciu.

Setul secund a fost mult mai echilibrat decât primul, cele două perechi câştigându-şi fiecare serviciul. În ghemul al 12-lea, Granollers şi Ventura au forţat şi au reuşit să câştige pe serviciul adversarilor, reuşind să egaleze şi situaţia la seturi.

În decisiv, cele două perechi au avut fiecare două mingi de meci, însă cei care au reuşit să o şi câştige pe ultima au fost Chela şi Kubot.

Perechea Chela/Kubot a obţinut un cec în valoare de 20.220 de euro şi 250 de puncte ATP în clasamentul de dublu, iar Granollers şi Ventura au primit 10.620 de euro şi 150 de puncte.

Chela va disputa astăzi și finala turneului de simplu, împotriva spaniolului venit din calificări, Pablo Andujar.

Înainte de finala de dublu s-a disputat un meci demonstrativ între Andrei Pavel şi Horia Tecău, cei doi jucând împreună aproximativ 45 de minute, în faţa a aproximativ 1.000 de spectatori. La scorul de 5-4 pentru Pavel, cei doi jucători au invitat în teren doi spectatori, pentru a juca un tie-break la dublu. Horia Tecău şi partenerul său i-au învins 7-5 pe Pavel şi partenera sa.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite