Andy Murray îl sfidează pe Ion Ţiriac: nu va juca la Madrid!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turneul de la Madrid a primit o grea lovitură. Britanicul Andy Murray, al patrulea jucător al lumii, a anunţat printr-un comunicat că nu poate participa din cauza unei accidentări la spate! Murray a fost unul dintre cei care în urmă cu două săptămâni declara că nu înţelege rostul zgurii albastre de la Madrid şi că el este împăotriva jocului pe această suprafaţă în plin sezon de tenis zgură roşie, motivând că astfel îţi

AICI puteţi citi ce a declarat Murray în urmă cu două săptămâni.

"Cu regret anunţ că medicii m-au sfătuit să nu joc la Madrid din cauza unei accidentări. mereu am venit cu mare plcăere la Madrid aşa că este o mare dezamăgire pentru mine absenţa din acest an. Abia aştept să revin aici anul viitor şi vă doresc tuturor o săptămână extraordinară de tenis", a sunat declaraţia oficială dată de Andy Murray. Care pare tot mai mult un mesaj care anunţă că nu vine la turneu ca formă de protest. Iar acest lucru e întărit şi de faptul că Murray e în continuare eligibil pentru turneul de la Roma, de săptămâna viitoare. De altfel, durerile de spate - foarte posibile la tenis, dar care pot fi ţinute în frâu dacă se doreşte - nu pot fi dovedite ştiinţific în toate cazurile, astfel că de multe ori medicii dau doagnosticul după spusele pacientului.

Acest anunţ vine la doar două zile după ce Ion Ţiriac declarase, într-un interviu pentru Marca faptul că Murray e jucătorul lui favorit. În lumina noilor evenimente e posibil ca acea declaraţie că fi fost una de încercare de îmbunare a numărului 4 mondial să participe la Madrid. AICI puteţi citi interviul acordat de Ion Ţiriac.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite