Andre Agassi i-a cerut scuze lui Pete Sampras. Vezi de ce! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andre Agassi, Pete Sampras, Rafael Nadal şi Roger Federer au jucat la sfârşitul săptămânii trecute un meci demonstrativ la Indian Wells pentru oamenii afectaţi de cutremurul din Haiti.

Rivali mult timp de terenul de tenis, americanii Agassi şi Sampras, au schimbat replici acide, auzite şi de public deoarece aceştia au purtat microfoane.
La un moment dat, Pete a imitat mersul de pinguin a lui Agassi de pe terenul de tenis. Acesta a replicat arătându-i buzunarele goale. În cartea sa biografică, Agassi l-a criticat pe Sampras că nu lasă bacşiş mare ospătarilor.

Sampras i-a răspuns cu un serviciu puternic care l-a vizat pe Agassi. Acesta din urmă a trebuit să se ferească din calea mingii. Replicile acide spuse cu zâmbetul pe buze nu au continuat, cei doi ne mai venind la cobferinţa de presă de după terminarea partidei.

„Am cam sărit calul. Nu cred că am făcut o remarcă potrivită. Dar a fost o noapte foarte aprinsă şi ne-am simţit bine. Am încercat să fiu amuzant, dar se pare am făcut o glumă nepotrivită. Îmi pare rău. Chiar i-am scris lui Pete şi l-am întrebat dacă trebuie să îmi cer scuze personal”, a spus Agassi.

Suma strânsă din meciurile demonstrative a fost de un milion de dolari, fiind donată victimelor cutremurului din Haiti.

Vezi disputa verbală dintre legendele tenisului:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite