Alexandra Dulgheru, în turul 2 la turneul de la Seul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două jucătoare române au disputat meciuri în cadrul turneului de tenis de la Seul (Coreea de Sud), dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari. Alexandra Dulgheru a învins-o pe olandeza Arantxa Rus, în timp ce Irina Begu a fost eliminată la dublu.

Aflată pe locul 53 în lume, Alexandra Dulgheru s-a calificat în turul 2 al turneului de la Seul. Ea a trecut de olandeza Arantxa Rus (79 WTA), cu 2-6, 6-0, 7-5, după un meci care a durat două ore şi zece minute. În turul doi, românca va juca în compania învingătoarei dintre principala favorită, italianca Francesca Schiavone, şi rusoaica Vera Duşevina. Pentru calificarea în turul doi, Dulgheru şi-a asigurat 30 de puncte WTA şi un cec în valoare totală de 2.950 de dolari.

Tot la turneul de la Seul este angrenată şi Irina-Camelia Begu, favorită numărul 7, care joacă în runda inaugurală cu Akgul Amanmuradova, din Uzbekistan. Ea a fost eliminată la dublu, unde, alături de Polona Hercog (Slovenia), a cedat (6-3, 5-7, 8-10) în faţa perechii Maria-Jose Martinez Sanchez / Francesca Schiavone (Spania / Italia). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite