Sorana Cîrstea a făcut pereche cu Pat Cash la Cupa Hopman!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rămasă fără partener pentru meciul de dublu din Cupa Hopman, după ce Victor Hănescu s-a accidentat în meciul cu Tommy Robredo, Sorana Cîrstea a avut prilejul de a juca o partidă demonstrativă alături de unul dintre cei mai mari jucători din istoria Australiei, Pat Cash.

Campion la Wimbledon în 1987, după o victorie în trei seturi obţinută în faţa lui Ivan Lendl, Cash face parte din invitaţii de onoare permanenţi ai Cupei Hopman. Cum publicul vroia spectacol şi plătise bilet şi pentru meciul de dublu mixt, organizatorii au căutat rapid o soluţie pentru a mulţumi pe toată lumea. Astfel, au apelat la Cash, care făcut o pereche inedită cu jucătoarea noastră.

Nu s-a jucat decât un set de opt puncte, suficient, însă, pentru ca toată lumea să plece fericită de la arenă. Spectatorii că au asistat la un spectacol, spaniolii fericiţi că au învins România cu un scor, 3-0, care, practic, le asigură calificarea în finala competiţiei, iar Sorana Cîrstea multumită că a făcut pereche cu o legendă a tenisului mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite