VIDEO: Cel mai tare clip din tenis: Federer şi Nadal râd împreună aproape un sfert de oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roger Federer şi Rafael Nadal nu sunt doar doi dintre cei mai valoroşi jucători de tenis din istoria acestui sport, ci şi nişte persoane extrem de agreabile. Ieri, ei au filmat un promo, la Cincinnati, acolo unde participă la al şaptelea turneu de Masters Series al anului. Pentru un schimb de patru fraze, primii doi jucători ai lumii au filmat aproape un sfert de oră, în mai mult de 90 la sută din timp ei râzând în hohote! Videoclip

Cei doi filmau pentru un promo la meciul demonstrativ pe care îl vor susţine în preajma Crăciunului, la Zurich. Dialogul dintre cei doi era extrem de simplu, şi îl reproducem în continuare:

Roger Federer:  Rafa, ce cadou îmi vei face de Crăciun?

Rafael Nadal: Păi voi veni la Zurich să joc la turneul demonstrativ organizat de Fundaţia ta.

Roger Federer: A, este foarte frumos din partea ta, îţi mulţumesc mult.

Rafael Nadal: Dar tu ce cadou îmi vei face?

Roger Federer: Te voi lăsa să-mi iei un set!

Ei bine, pentru acest schimb de fraze, cei doi au stat mai bine de zece minute, deoarece nu se puteau opri din râs, asemenea unor copii. Replica zilei i-a aparţinut lui Roger Federer, care i-a întrebat pe cei care filmau: "Vă daţi seama dacă trebuia să facem un film? Dura cinci ani!"

Roger Federer şi Rafael Nadal au oferit şi oferă cea mai interesantă şi frumoasă rivalitate pe care le-a trăit sportul mondial în ultimii cinci ani. Cei doi s-au întâlnit până acum de 21 de ori, de 14 ori victoria revenindu-i lui Nadal. Lucru absolut remarcabil, 7 dintre meciurile directe au avut loc în finalele turneelor de Grand Slam!

Iar săptămâna aceasta, cei doi se pot întâlni din nou, în semifinalele turneului de la Cincinnati, acolo unde sorţii i-au aşezat pe aceeaşi parte de tablou din cauza faptului că, atunci când s-au calculat capii de serie, Federer era pe locul patru în lume!

Până atunci, vă invităm să savuraţi incredibila înregistrare, în care puteţi vedea că, în ciuda averilor cei doi au rămas totuşi nişte oameni absolut normali!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite