VIDEO, FOTOGALERIE: Vedetele tenisului au jucat pentru sinistraţii din Australia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 20 dintre cei mai cunoscuţi jucători şi jucătoare de tenis din lume s-au strâns la Melbourne, cu o zi înaintea începerii meciurilor de pe tabloul oficial al Australian Open, pentru a juca meciuri demonstrative în scopul adunării de fonduri pentru victimele inundaţiilor care au lovit în ultimele săptămâni Australia. Până acum, în doar cinci ore, s-au strâns peste 1,8 milioane de dolari!

Jim Courier, Lleyton Hewitt, Novak Djokovic, Andy Murray, Ana Ivanovic, Pat Rafter,Victoria Azarenka, Vera Zvonereva , Caroline Wozniacki, Rafael Nadal, Andy Roddick, Kim Clijsters, Justine Henin, Roger Federer şi Samantha Stosur sunt cei are, timp de aproape trei ore au distrat publicul şi au luptat pentru o cauză nobilă.

Realizat la iniţiativa lui Roger Federer, primul care, în urmă cu o săptămână, şi-a postat pe pagina oficială de Facebook speranţa că acest eveniment s-ar putea organiza, "Rally for relief" a fost ultimul moment  de relaxare înaintea începerii meciurilor adevărate de la Australian Open 2011.

Spectatorii au putut să-l vadă pe Andy Roddick în postură de arbitru de linie, pe Novak Djokovic în calitate de fotoreporter sau au putut să-l vadă pe fiul lui Lleyton Hewitt, Cruz, plângând de mama focului în momentul în care tatăl lui încerca să-i dea prima lecţie de tenis, la doar doi ani. Deja imaginile cu Roger Federer şi Rafael Nadal jucând împreună şi îmbrăţişându-se nu mai şochează pe nimeni, prietenia lor fiind arhicunoscută.

Anul trecut, cam în aceeaşi formulă, vedetele tenisului mondial au jucat într-un eveniment similar, dar în care au strâns bani pentru sinistraţii din Haiti, ţară lovită la începutul lui 2010 de un cutremur devastator, în urma căruia au murit peste 250.000 de oameni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite