Nadal va avea avion la scară pentru a juca în Cupa Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafael Nadal
Rafael Nadal

Cum se obişnuieşte, fiind decembrie, Rafael Nadal şi-a stabilit programul pentru anul viitor. El va debuta la Abu Dhabi, într-un demonstrativ la care vor mai participa Roger Federer şi Jo-Wilfried Tsonga, apoi va juca meciul de Cupa Davis, la Charleroi. Nadal a semnat un acord cu Federaţia Spaniolă de Tenis, care îi va pune la dispoziţie un avion privat.

Numărul 1 mondial are un program încărcat în continuare. În 21 şi 22 decembrie, el va disputa meciuri demonstrative la Zurich şi Madrid. Pentru el, sezonul 2011 va începe în 31 decembrie 2010, la Abu Dhabi. Acolo se va disputa "Mubadala World Tennis Championship", un turneu în care vor mai juca, de plăcere, dar şi pentru bani Roger Federer, Robin Soderling, Tomas Berdych, Marcos Baghdatis şi Jo-Wilfred Tsonga. Nadal a câştigat anul trecut, învingându-l (7-6, 7-5), pe Soderling.

La zece zile după Openul Australiei, Nadal ar trebui să dispute meciul din primul tur al Cupei Davis. Şi cum Spania va juca în Belgia, la Charleroi, federaţia iberică i-a promis să-i trimită un avion privat care să-l aducă în Europa. Impresionat de atenţia care i se dă, Nadal a confirmat participarea. Apoi, el va pleca în SUA, la Indian Wells. Un adevărat tur de forţă pentru jucătorul iberic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite