Ce ghinion: Olaru - Dulgheru în primul tur la Miami!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ghinion pentru românce la tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal al turneului de Masters Series de la Miami.

Două dintre cele trei românce direct acceptate pe tabloul principal, Raluca Olaru şi Alexandra Dulgheru, vor juca între ele în primul tur. Învingătoarea nu va avea apoi o sarcină uşoară, urmând să o întâlnească pe a patra favorită a concursului, belarusa Viktoria Azarenka.

Nici Sorana Cîrstea nu a avut o zi mai norocoasă. Ea o va întâlni în primul tur pe coechipiera ei de la Academia de Tenis din Franţa unde se pregăteşte, portugheza Michelle Larcher de Brito, beneficiară nu doar a celui mai strident ţipăt din circuitul mondial, dar şi a unui wild-card primit din partea organizatorilor turneului. Dacă va trece de Brito, Sorana va da piept în turul secund cu a treia favorită a competiţiei, americanca Venus Williams. Avantajul este că vom putea vedea meciul pe Eurosport, în timpul acestei săptămâni. Simpla prezenţă în primul tur le aduce jucătoarelor câte un cec în valoare de 7.050 dolari şi 5 puncte.

După ce a trecut săptămâna trecută de calificările de la Indian Wells, Edina Gallovits încearcă să repete performanţa şi acum, la Miami. Ea o va întâlni în primul tur pe principala favorită a întrecerii, letona Anastasia Sevastova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite