Federer face acte de caritate în Etiopia - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roger Federer a mâncat alături de copiii săraci din Etiopia
Roger Federer a mâncat alături de copiii săraci din Etiopia

Roger Federer a vizitat o şcoală în Etiopia şi a făcut cadouri copiilor echipamente şi rechizite. Tenismenul a luat şi masa alături de copii şi apoi au alergat împreună.

Fundaţia Roger Federer cheltuie aproape un milion de dolari anual pentru educaţia copiilor din Etiopia, Africa de Sud, Tanzania, Mali, Malawi şi Zimbabwe, aşa că nu a mai fost nicio surpriză poate pentru nimeni că "Mister Perfect" şi-a făcut timp pentru a vizita o şcoală din Etiopia

Federer a acceptat să concureze contra celor mai buni atleţi ai şcoli pe o distanţă de 1 kilometru, fiind depăşit la fugă de sprintenii săi adversari spre deliciul tuturor celor prezenţi.

"Mama mea fiind din Africa de Sud m-a inspirat să creez această fundaţie. Iniţial am început proiectul acolo, dar când am crescut şi am făcut rost de bani, m-am decis să mă extind. Vreau ca fetiţele mele să cunoască lumea exact aşa cum este şi sper ca peste ani să îmi ducă mai departe aceste acţiuni caritabile", a spus Federer, vizibil emoţionat de primirea făcută de copiii etiopieni.

Vedeţi aici secvenţe cu cel mai mare tensimen al planetei la şcoala din Etiopia:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite