Cupa Davis: Franţa a câştigat dublul şi conduce în Serbia cu 2-1!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arnaud Clement si Michael Llodra au adus un punct de aur Franţei
Arnaud Clement si Michael Llodra au adus un punct de aur Franţei

Franţa este foarte aproape de a da lovitura la Belgrad, în finala Cupei Davis! Contrar tuturor pronosticurilor, francezii Arnaud Clement şi Michael Llodra au câştigat meciul de dublu, astfel că naţionala „cocoşului galic" conduce cu scorul general de 2-1! Duminică, de la ora 14.00 (în direct la Dolce Sport) au loc meciurile decisive.

Arnaud Clement şi Michael Llodra s-au impus cu scorul de 3-6 6-7 6-4 7-5 6-4 în faţa sârbilor Nenad Zimonjic şi Viktor Troicki, la capătul unui meci dramatic, care a durat 4 ore şi 34 de minute.

Francezii nu s-au speriat deloc de vacarmul din tribune, acolo unde aproape 17.000 de sârbi au folosit tot arsenalul din dotare pentru a-şi purta spre victorie favoriţii. Nu a fost de-ajuns, astfel că Franţa este foarte aproape de cucerirea celei de-a zecea „salatiere" din istorie.

Duminică vor avea loc meciurile decisive. Mai întâi, al treilea jucător al lumii, Novak Djokovic, se va afla faţă în faţă cu al doilea jucător al francezilor, Gael Monfils. În cazul unei victorii a lui „Nole", soarta finalei va fi decisă de partida dintre Janko Tipsarevic (cel care l-a eliminat în acest an pe Andy Roddick în turul secund al US Open) şi triplul câştigător al Open Romania, Gilles Simon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite