Victor Hănescu a fost eliminat şi la dublu de la BRD Năstase Ţiriac Trophy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai bine clasat dintre jucătorii români de tenis la simplu, Victor Hănescu, a părăsit BRD Năstase Ţiriac Trophy şi la dublu. Făcând pereche cu Marius Copil, el a cedat cu un scor simetric (2-6, 2-6) în faţa italienilor Andreas Seppi / Filippo Volandri.

Meciul a durat doar 49 de minute. Românii au comis o dublă  greşeală şi au avut doi aşi, în timp ce adversarii lor au păstrat imaculate aceste rubrici. Italienii au fost superiori la primul serviciu (82% la 67%), au câştigat mai multe puncte din prima repunere a mingii în joc (26/32 la 17/28) şi din a doua (6/7 la 5/14). De asemenea, ei au salvat ambele mingi de break de care au beneficiat în timpul partidei Hănescu şi Copil. La primul punct câştigat din retur tot peninsularii au fost mai buni: 11/28 la 6/32. 

La finalul disputei, Marius Copil a declarat că a încercat să-l motiveze pe partenerul său, care trece printr-o perioadă mai dificilă şi care nu şi-a frunctificat niciodată serviciul în partida de astăzi. "Am jucat pentru prima dată împreună cu Victor Hănescu, dar nici eu şi nici el nu am făcut-o prea bine. Eu mi-am făcut treaba astăzi, mi-am câştigat serviciul. La fiecare punct am încercat să-l încurajez, să trag de el. În mod normal este un jucător bun, dar nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Sper să-şi recapete încrederea", a spus Copil, care continuă competiţia pe tabloul de simplu, unde este calificat în turul doi.

Tenis la dublu la BRD Năstase Ţiriac Trophy / Hănescu & Copil * Foto: Petrică Tănase
Tenis la dublu la BRD Năstase Ţiriac Trophy / Hănescu & Copil * Foto: Petrică Tănase
Tenis la dublu la BRD Năstase Ţiriac Trophy / Hănescu & Copil * Foto: Petrică Tănase
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite