Anna Kurnikova s-a măritat cu Enrique?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întreaga presă vuieşte: frumoasa rusoaică Anna Kurnikova (29 de ani) s-a măritat în secret cu Enrique Iglesias (35 de ani)! Cel puţin aşa bănuiesc ziariştii mondeni de peste Ocean, care jură că au văzut la mâna fostei jucătoare de tenis o verighetă.

Toată nebunia a început vineri noapte, atunci când cei doi au fost surprinşi de paparazzi ieşind din restaurantul Madeo, din beverly Hills. Iar la mâna ei stângă s-a putut vedea, pe lângă inelul de logodnă cunoscut deja, şi o verighetă. Semn clar pentru presa americană că una dintre cele mai dorite femei din lume s-a lăsat convinsă să meargă la altar.

AICI PUTEŢI VEDEA FOTOGRAFII CU INELUL ANNEI KURNIKOVA

Adevărul este că Anna a mai purtat în urmă cu o lună inelul buclucaş, însă doar pentru o seară. Iar atunci s-a spus că a vrut să testeze reacţia publicului. Acum, însă, ea nu s-a mai ferit deloc, semn că totul este serios.

Zvonurile despre o posibilă căsătorie dintre cei doi au apărut în urmă cu ceva timp, când Anna a purtat, la un eveniment monden, un imens inel. Dar amândoi au negat că şi-au legat destinele, deşi sunt împreună de peste 8 ani. Mai precis de la începutul anului 2002, atunci când s-au întâlnit la filmările videoclipului pe care Enrique îl făcea pentru melodia Escape. „Nu, nu cred că nunta este cel mai potrivit pas pe care să-l facem acum. Multă lume crede că sunt împotriva căsătoriei, dar eu cred că poţi fi fericit cu cineva şi fără să fi însurat", a declarat Enrique în urmă cu o lună, când a fost întrebat despre acest lucru.

Nici Anna nu a părut a fi o foarte mare susţinătoare a căsătoriei, atunci când, în iunie, i-a răspuns realizatorului american de televiziune Graham Norton atunci când acesta întrebnat-o dacă s-a măritat: „Nu, nu chiar. Suntem bine. De fapt, important e că noi suntem fericiţi. Suntem de opt ani împreună, mai mult decât o groază de cupluri căsătorite".

Totuşi, realitatea parea să fie cu totul alta. Căci rareori presa de peste Ocean greşeşte atunci când anunţă o nuntă ţinută  în secret.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite