Horia Tecău, învingător la s'Hertogenbosch: "Am avut o săptămână excelentă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Tecău
Horia Tecău

Perechea formată din Horia Tecău şi Robert Lindstedt au câştigat sâmbătă proba de dublu a turneului de la s'Hertogenbosch, după ce au trecut într-o oră în opt minute de cuplul format din cehul Lukas Dlouhy şi Leander Paes din India, scor 1-6, 7-5, 10-7.

"Mulţumim publicului care a venit azi la arenă, chiar dacă naţionala de fotbal a Olandei a avut meci (n.r.- în faţă naţionalei Japoniei la Cupa Mondială din Africa de Sud). Este întotdeauna frumos să evoluezi în faţa fanilor. Am avut o săptămână excelentă aici şi chiar dacă în finală nu am început prea bine, n-am renunţat la luptă şi ne bucurăm că am putut câştiga", a spus Horia Tecău.

Turneul este dotat în total cu premii în valoare de 450.000 de euro. Sportivul român va primi 21.650 de euro şi va acumula 250 de puncte în clasamentul ATP al probei de dublu.

Titlul din Olanda este cel de-al treilea succes al lui Tecău la dublu anul acesta. Românul este unul dintre principalii favoriţi ai acestei probe la turneul de Marelui Şlem de la Wimbledon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite