Djokovic, bătut la biliard de Victor Ioniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismenul român s-a distrat la Indian Wells alături de liderul mondial, cu care este bun prieten.


În urmă cu mulţi ani, Djokovic şi Ioniţă au fost colegi de apartament şi s-au antrenat mult timp împreună la acelaşi club din Italia. Apoi, drumurile li s-au despărţit şi, după câţiva ani în care nu s-au mai întâlnit, s-au revăzut la Australian Open, în ianuarie. Reîntâlnirea a fost emoţionantă pentru amândoi: „Cum m-a văzut, m-a şi luat în braţe. În ciuda faimei de care se bucură, a rămas acelaşi om de treabă pe care l-am cunoscut cu mulţi ani în urmă", mărturisea atunci Ioniţă.
Zilele trecute, cei doi au petrecut aproape două ore împreună la Indian Wells, jucând biliard şi depănând amintiri din vremea când sperau să calce pe urmele idolilor lor. „Am jucat biliard. Se descurcă binişor, dar l-am învins! L-am provocat şi la un golf zilele astea, să vedem cum se descurcă şi la sportul ăsta. Nu ştiu dacă va avea timp acum, dar provocarea rămâne valabilă pentru săptămâna viitoare, la Miami, dacă aici nu reuşim", ne-a declarat Victor Ioniţă.
Evident, la biliard fondul sonor a fost melodia „Senzaţii", a celor de la Sistem, pe care Nole a învăţat-o de la Ioniţă acum mulţi ani. "Am cântat împreună începutul melodiei, pe care l-a ştiut perfect, fără nici o exagerare îţi spun! Ne-am distrat la greu, ca pe vremuri", ne-a mai spus Victor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite