Edina Gallovits a ratat intrarea pe tabloul turneului de la Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edina Gallovits
Edina Gallovits

Jucătoarea română de tenis Edina Gallovits-Hall a fost învinsă cu 6-2, 3-6, 7-5, astăzi, de franţuzoaica Aravane Rezai, în manşa inaugurală a calificărilor pentru tabloul principal de simplu la turneul WTA de la Miami, dotat cu premii totale de 4.828.050 dolari.

Gallovits a cedat după o oră şi 54 de minute de joc şi se va alege cu un cec de 1.140 dolari şi un punct WTA, anunță Agerpres.

Trei din cele patru românce de pe tabloul principal şi-au aflat adversarele, mai puţin Monica Niculescu, desemnată cap de serie nr. 28, care e calificată direct în turul secund, unde va da piept cu învingătoarea din partida Aleksandra Wozniak (Canada) - Eleni Daniilidou (Grecia). Irina Begu o va întâlni în primul tur pe Chanelle Scheepers (Africa de Sud), iar dacă va trece de ea o va înfrunta pe Anabel Medina-Garrigues (Spania/N. 25). Sorana Cîrstea va juca în manşa inaugurală cu britanica Heather Watson, iar dacă va trece de aceasta o va întâlni pe Lucie Safarova (Cehia/N. 27). Simona Halep o are adversară în turul întâi pe Carla Suarez-Navarro (Spania), iar în manşa secundă o va întâlni pe rusoaica Nadia Petrova (N. 32), dacă va trece de iberică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite