Ungur şi Hănescu, în turul doi al turneului challenger de la Marrakech

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni jucători români, Victor Hănescu şi Adrian Ungur, nu au avut o poziţie în clasamentul ATP care să le permită accesul pe tabloul principal al Turneului Masters de la Miami, astfel că au ales în această săptămână să evolueze la challengerul de la Marrakech, unde s-au calificat în turul 2.

Hănescu, locul 95 ATP şi cap de serie numărul 2, l-a învins, astăzi, cu scorul de 7-6 (6), 6-3, pe rusul în vârsă de 20 de ani Nikoloz Başilaşvili, locul 589 ATP, venit din calificări. Românul şi-a asigurat un cec în valoare de 530 de euro şi 6 puncte ATP, urmând să evolueze în manşa secundă a competiţiei din oraşul marocan, dotată premii totale de 30.000 de euro, cu francezul Augustin Gensse, locul 161 ATP, anunţă Mediafax.

Ungur, locul 100 ATP şi al treilea favorit, a câştigat, tot marţi, cu scorul de 7-5, 6-3, meciul cu reprezentantul gazdelor, Yassine Idmbarek, locul 1.056 ATP, beneficiar al unui wild card. În turul următor, Ungur îl va întâlni pe învingătorul partidei dintre spaniolul Daniel Munoz-De La Nava, locul 140 ATP, şi slovacul Norbert Gombos, locul 405 ATP, jucător venit din calificări.

Pe tabloul principal al acestei competiţii a intrat după calificări şi Victor Crivoi, locul 256 ATP, care joacă la ora transmiterii acestei ştiri meciul din primul tur cu germanul Bastian Knittel, locul 325 ATP, de asemenea venit din calificări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite