Ana Ivanovici: ”Ultimii patru ani au fost ca unii de vacanță”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea sârbă de tenis Ana Ivanovici s-a calificat din nou în sferturile de finală ale unui turneu de Mare Șlem. Ea recunoaște că a fost ajutată de Novak Djokovici, cu care a vorbit foarte mult în ultimul timp.

Ivanovici s-a referit la meciul cu Serena Williams, din sferturile de finală ale turneului US Open: ”Am șansele mele, însă în fața ei va fi foarte dur. Ea joacă foarte bine. Serviciul este punctul ei forte. Trebuie să fiu agresivă de la început”, a spus jucătoarea din Serbia, care a recunoscut că ultimii patru ani au semănat cu o vacanță pentru ea: ”Am avut momente bune, dar și altele foarte slabe. Acum lucrurile merg mult mai bine”.

Aflată pe locul 13 în lume, Ivanovici a mărturisit că în ultimul an a discutat mult cu Novak Djokovici: ”El a avut un an 2011 foarte bun și a fost bine să preiau ceva din experiența lui. Am vorbit mult cu el. Mai ales la Jocurile Olimpice și la Wimbledon. Am înțeles cât de importantă este condiția fizică și recuperarea. Astfel de detalii fac diferența în cele din urmă”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite