Răpuși de frații Bryan: Tecău şi Lindstedt au pierdut al doilea meci la Turneul Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Tecău
Horia Tecău

Horia Tecău şi Robert Lindstedt n-au reuşit să facă faţă celor mai valoroşi jucători de dublu din lume. Ei au cedat în două seturi (1-6, 6-2) în faţa liderilor mondiali, americanii Bob şi Mike Bryan. Mâine, cei doi joacă pentru pătrunderea în semifinalele Turneului Campionilor de la Londra.

Bob și Mike Bryan au început tare meciul cu Horia Tecău și Robert Lindstedt, aseară, la Turneul Campionilor de la Londra. Și după ce au făcut primul punct, pe serviciul lor, au reușit și break-ul. Apoi, printr-un joc exact, care le-a permis celor doi americani să câștige 75 de turnee la dublu, s-au detașat rapid: 3-0, 5-1. Stângaciul Bob și-a pus în valoare serviciul, foarte tare, iar Mike a folosit eficient reverul. Astfel că primul set s-a încheiat cu 6-1 în favoarea celor doi frați în nici 24 de minute. De remarcat că în acest interval, Tecău și Lindstedt au avut probleme la primul serviciu (50% - 71%), fiind superiori după numărul de ași (3-0) și având mai puține duble greșeli (1-2).

Precum două mașini bine sincronizate, frații Bryan au dominat cu autoritate și actul secund. Mike și Bob au acoperit foarte bine terenul, au impus ritmul și au câștigat în 31 de minute: 3-1, 6-2. Tecău și Lindstedt au jucat mai bine în acest set. Ei și-au ameliorat primul serviciu (70% la 65%) și au mai făcut doi ași.

Mâine, Tecău și Lindstedt vor disputa ultimul meci din grupa A, cu Jurgen Melzer și Philipp Petzschner (Austria / Germania), care au pierdut (5-7, 3-6), ieri, în fața indienilor Bhupathi și Paes. Cum s-a impus clar (7-6/6, 6-1) în meciul cu asiaticii, cuplul româno-suedez are nevoie de victorie pentru a merge în semifinale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite