Surorile Williams s-au calificat în "sferturi" la Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Venus şi Serena Williams s-au calificat, cam în acelaşi timp, fireşte jucând pe terenuri diferite, în sferturile de finală ale turneului de la Roma.Prima a învins-o (6-4, 6-3) pe australianca Samantha Stosur, iar cealaltă a trecut  6-3, 6-1 de Anabel Medina Garrigues.

În "sferturi", Venus o va întâlni pe Maria Şarapova, care a dominat-o (7-6, 6-3) pe Ana Ivanovici, iar Serena va juca împotriva italiancei Flavia Pennetta, învingătoare cu 6-0, 6-1 în faţa jucătoarei cehe Petra Cetkovska.

În acelaşi turneu dotat cu premii totale de 2,266 milioane de dolari, dar la masculin, Roger Federer i-a cedat doar un set lui Juan Carlos Ferrero (6-2, 5-7, 6-1), urmând a-l înfrunta în sferturile de finală pe italianul Andreas Seppi, care l-a eliminat (6-7, 7-6, 7-6) pe elveţianul Stanislas Wawrinka.

O surpriză a furnizat Richard Gasquet, care s-a calificat în aceeaşi fază a competiţiei prin victoria (6-7, 6-3, 6-2) obţinută în faţa scoţianului Andy Murray. Rafael Nadal, în schimb, n-a avut probleme în a-l surclasa (6-1, 6-1) pe compatriotul său Marcel Granollers. Nici Jo-Wilfried Tsonga nu s-a întrebuinţat prea mult în meciul cu Juan Martin del Potro (6-4, 6-1), adversarul fiind marcat fizic la finalul disputei.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite