Şarapova va participa în premieră la turneul parizian şi va urca pe locul 2 WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova s-a declarat încântată că poate participa în premieră la Open GdF Suez, la Paris. Ea o va depăşi în clasamentul mondial pe Petra Kvitova, care, lipsind acum, va pierde punctele obţinute la acest turneu, anul trecut.

Finalistă la Australian Open, în urmă cu zece zile, Maria Şarapova a declarat pentru site-ul "l'Equipe": "În anii trecuţi, am fost accidentată, iar în sezonul precedent eram bolnavă. La hotel, doctorul mi-a spus că nu pot juca. Eu am dorit cu adevărat să o pot face. Acum, însă, voi participa. Mă bucur că pot participa din mai multe motive. Parisul este unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume şi mă bucur că mă aflu aici".

Rusoaica a adăugat că îşi propune să câştige la Paris. "Acesta este obiectivul meu. Şi nu numai la Paris, ci la oricare alt turneu. Nu este niciun secret. Turneul de la Wimbledon este un alt obiectiv important pentru mine. De asemenea, Jocurile Olimpice. Nu am participat niciodată. Este un eveniment la care am visat să fiu de când eram mică", a încheiat Şarapova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite