FOTOGALERIE Cine va câştiga Australian Open? Djokovici: „Sunt încântat că voi juca finala cu Nadal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lider al clasamentului ATP, sârbul Novak Djokovici s-a calificat, în finala primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. El îl va juca pentru trofeu cu Rafael Nadal, duminică.

UPDATE. Ora 16.00 La finalul partidei, Novac Djokovici este fericit că va juca finala cu Nadal. „Am băut apă, sucuri energizante şi am găsit energia necesară pentru a câştiga. A fost un meci decis la capitolul fizic. Am încercat să ne ţinem serviciul, dar nu am reuşit de fiecare dată.

Sunt încântat că voi fi în finală şi voi întâlni un jucător care se descurcă atât de bine pe acest teren. Eu şi Nadal ne respectăm foarte mult, ne-am întâlnit de multe ori".

UPDATE

Deţinător al titlului la Australian Open, sârbul l-a învins pe scoţianul Andy Murray, cap de serie 4, scor 6-3, 3-6, 6-7/4, 6-1, 7-5, la capătul unui meci care a durat patru ore şi 50 de minute.

Adversarul din finala de duminică al lui Djokovici va fi spaniolul Rafael Nadal, cap de serie numărul 2, care joi l-a învins pe elveţianul Roger Federer, al treilea favorit al întrecerii, cu scorul de 6-7 (5/7), 6-2, 7-6 (7/5), 6-4.

Primii doi clasaţi în clasamentul mondial s-au mai întâlnit până în prezent de 29 de ori, scorul fiindu-i favorabil lui Nadal, 16-13, însă Djokovici a câştigat ultimele şase întâlniri, disputate toate în 2011.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite