Şarapova: "Am alergat ca un iepure încercând să lovesc mingea trimisă de Azarenka"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova a declarat, astăzi, după ce a pierdut finala Australian Open, că Victoria Azarenka a fost mai rapidă şi a făcut totul mai bine, în timp ce ea alerga precum un iepure, încercând să lovească mingea.

Rusoaica a recunoscut superioritatea jucătoarei din Belarus: "Adversara mea a făcut totul mai bine decât mine astăzi. Eu am avut câteva game-uri bune la început şi asta a fost tot. Apoi, ea a fost cea care a atacat, a lovit puternic şi a fost agresivă în teren. Eu alergam ca un iepure, încercând să lovesc mingea. Ea era mai rapidă. Evident, o finală este un rezultat bun, dar este greu de fiecare dată atunci când pierzi. Însă sunt mândră că am ajuns atât de departe. Este un început bun de an", a spus Şarapova.

Învinsa a declarat, totodată, că, în ciuda eşecului, este mândră că a ajuns atât de departe. "Erau câţiva ani de când nu mai jucasem finala în Australia. Este un bun mod de a începe anul. Sunt multe lucruri care mă aşteaptă în 2012. Totul merge bine acum pentru mine, mai ales după ce nu am mai jucat timp de trei luni. Ca să fiu sinceră, nu mă aşteptam ţinând cont de sănătatea mea".

Astăzi, în finala Australian Open, Victoria Azarenka a învins-o cu 6-3, 6-0 pe rusoaica Maria Şarapova şi a câştigat, pentru prima oară în carieră, turneul Australian Open. Ea va deveni, tot în premieră, noul număr 1 mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite