FOTOGALERIE Tecău: „Vreau să ajung NUMĂRUL UNU mondial la dublu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hora Tecău a revenit în ţară în această după-amiază, după ce a câştigat turneul Australian Open, la dublu mixt.

Jucătorul român de tenis a fost primit la Salon Oficial al Aeroportul Henri Coandă de preşedintele FRT, Ruxandra Dragomir, care i-a oferit şi un premiul de excelenţă.

Iată cele mai importante declaraţii ale lui Horia Tecău.

"Sunt nedormit de peste 30 de ore, n-am putut să dorm deloc în avion, eram prea entuziasmat după aceast trofeu câştigat"

"Este un început de an foarte bun pentru mine. După ce am pierdut la dublu, Robert (n.r. Lindstedt ) a trebuit să mai stea patru zile după mine, să plecăm îmăpreună din Australia".

"Mă cunosc cu Bethanie de când aveam 14 ani. Sunt prieten şi cu soţul ei, îmi place mult stilul ei de joc, este foarte curajoasă, nu se lasă intimidată de adversari. Anul trecut nu am putut să joc dublu mixt cu ea pentru că a fost o perioadă accidentată. Ne-am simţit bine pe teren, ne-am distrat, ea este nonconformistă"

"Îmi doresc să câştig cât mai multe trofee  şi să ajung numărul 1 la dublu"

"Părinţii mei sunt alături de mine, lor le datorez multe"

"Vreau să-i dedic acest trofeu tatălui meu, care va împlini zilele acestea 55 de ani"

"Am fost foarte emoţionat după finală, nu mai doream să plec de pe arena centrală"

"Nu am avut timp să petrec, doar am făcut testul antidoping şi conferinţa de presă, apoi am fugit la aeroport. De abia am prins avionul. Lumea ne-a recunoscut în avion, tot echipajul a venit să facă poze cu noi. Nu am dormit deloc, am retrăit toate etapele pe care le-am petrecut în ultimele două săptămâni"

" Eram concentraţi la fiecare punct şi deodată ne-am trezit că am câştigat meciul. Nici nu mai ştiu ce am făcut în momentele acelea, cred că am fost şi penibili, dar aşa ne-am bucurat noi"

"Mama ştie cu ce să mă aştepte când vin acasă. Găteşte nişte specialităţi care îmi plac foarte mult. Peste tot pe unde mă duc mănânc paste, salate, când vin acasă vreau să mănânc sarmale, zacuscă"

"Am fost dezamăgiţi că am ratat finala la dublu cu Robert, dar am fost mulţumiţi de cum am jucat. A fost unul dintre cele mai bune turnee pe care le-am jucat"

"Îmi pare rău că nu am văzut finala masculină la simplu, dar nu ştiu dacă aş fi rezistat atâtea ore în faţa televizorului"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite