Halep a pierdut cu Serena Williams în trei seturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a câştiga primul set în faţa Serenei Williams, scor 6-3, după un prim set în care nu a comis decât o singură greşeală neforţată. Însă americanca a revenit şi şi-a adjudecat fără probleme următoarele două seturi, 6-2, 6-1 calificându-se în turul al treilea.

Update: Halep nu a mai avut forţa necesară să stăvilească iureşul fostului număr 1 mondial. Serena a jucat în forţă, şi-a regăsit precizia loviturilor şi a încheiat pe serviciul Simonei, după ce aceasta reuşise să salveze două mingi de meci. Halep primeşte 20.125 de lire sterline şi 100 de puncte WTA pentru peformanţa sa şi rămâne cu amintirea unui prim set perfect împotriva uneia dintre principalele favorite la trofeu.

Update: În setul al doilea Serena a reuşit să revină în meci, a lovit mult mai precis şi mai puternic a avansat în teren, spre deosebire de primul set când loviturile Simonei au ţinut-o în spatele linie de fund. Americanca a servit mult mai bine în setul al doilea, faţă de primul, iar Halep a comis mai multe greşeli neforţate după un prim set aproape perfect din acest punct de vedere.

Halep a jucat excelent şi a fost lăudată de către comentatorii britanici pentru execuţiile sale şi mai ales pentru precizia jocului său.

Serena Williams nu a pierdut niciun set anul trecut în drumul său către cel de-al patrulea trofeu de la Wimbledon din carieră. Însă de atunci americanca nu a mai jucat decât un singur turneu, la Eastbourne, înainte de Wimbledon, unde a pierdut în turul al doilea. Serena a suferit o accidentare la picior iar apoi a suferit o intervenţie chirurgicală la plămâni, absentând aproape un an din circuitul WTA. 

Simona Halep, pregătită de Firicel Tomai, fostul antrenor al lui Victor Hănescu şi sfătuită de fosta campioană la Roland Garros, Virginia Ruzici, joacă pentru prima oară pe iarba londoneză.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite